Zes kersverse Jeugdtrainers bij LSG-Jeugd

Op 3 zaterdagen werd door de KNSB een cursus gehouden om Schaaktrainer 1 te kunnen worden: 19 april, 24 mei en 14 juni 2014 van 11.00 – 16.30 uur. Cursusleider en kadertrainer KNSB was Reint van der Knijff.

Door zijn fantastische aanpak en bezieling gingen 13 deelnemers enthousiast aan de slag (hiervan 6 LSG-leden). Door zijn deskundigheid en flexibiliteit kregen wij al snel in de gaten hoe onze lessen nog veel beter konden! Alles in het belang van de schakende kinderen.

Tijdens de 2e en 3e cursusdag moesten alle deelnemers een les van 15 minuten geven aan “echte kinderen van het niveau Stap 1″. De volgende kinderen kwamen graag naar de les: Robin en Thomas/Den Haag, Thijs, Jelle, Otto en Chris/De Vink Voorschoten en Talitha, Jenske, Lina en Jonas van ons LSG.

Na diverse huiswerkopdrachten en 2 toetsen waren alle 13 cursisten geslaagd voor het KNSB-Trainersdiploma Schaaktrainer 1. Van LSG slaagden de volgende deelnemers: Edwin van Haastert, Eelco Kuipers, Bart van den Bosse, John Kettenis, Chris Molsbergen en Rob Uittenbogaard.

Knielend/hurkend van links naar rechts: Chris Molsbergen, Rob Uittenbogaard, Bart van den Bosse, Olav van Leeuwen en Loek Veenendaal. Staan van links naar rechts: Rene Janssen, Reint van der Knijff, Eelco Kuipers, John Kettenis, Edwin van Haastert, Jasel Lopez, Bernard Evengroen en Henk-Jan Evengroen.
Knielend/hurkend van links naar rechts: Chris Molsbergen, Rob Uittenbogaard, Bart van den Bosse, Olav van Leeuwen en Loek Veenendaal.
Staan van links naar rechts: Rene Janssen, Reint van der Knijff, Eelco Kuipers, John Kettenis, Edwin van Haastert, Jasel Lopez, Bernard Evengroen en Henk-Jan Evengroen.

Wij kijken al uit naar komend schaakseizoen en hopen dat de huidige Jeugdleden en nieuwe Jeugdleden zich uitgedaagd voelen om bij ons schaakles te krijgen! Namens alle deelnemers en vertegenwoordigde Schaakclubs: “Reint ontzettend bedankt voor wat je voor ons gedaan hebt!”

3 reacties op “Zes kersverse Jeugdtrainers bij LSG-Jeugd

  1. Geen dank! Was erg leuk om te doen. Een zeer gemotiveerde groep die zich graag verder wilde ontwikkelen. En dat is gelukt! Veel succes bij LSG! Ben benieuwd naar de ontwikkelingen!

    Groet en wie weet tot ziens,
    Reint

  2. Wow jongens, wat fijn om te lezen dit! Ontzettend goed dat het is gelukt! Blij dat er een paar (goed opgeleide) trainers bij zijn nu 😉 Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*