We hebben een winnaar!

De 10de en laatste ronde van de eerste helft van de interne competitie heeft toch nog een duidelijke winnaar opgeleverd. Door een overwinning op Adinda Serdijn pakte Arthur Pijpers de eerste plaats af van Wim Heemskerk die met zwart ten onder ging tegen Rudy van Wessel. Wim had voor zover je daarvan kunt spreken een beetje pech dat hij na 9 rondes aan kop stond, want daardoor speelde hij en niet Arthur de laatste ronde met zwart tegen Rudy.

Op plaats 3 eindigt Raoul van Ketel die Rudy nog voor bleef. Fraaie klasseringen zijn er voor Marcel de Jeu en Aart van der Peut die respectievelijk plaats 5 en 6 innemen. Wat lager op de ranglijst vallen de positieve TPR’s van Don van de Biggelaar, Maurice Walraven en Rob Uittenbogaard op. Goed gedaan heren!

Omdat uw verslaggever er niet bij kon zijn op de avond heb ik niets van de partijen gezien of gehoord. Daarom dit maal een kort verslag, welke eindigt met de oproep ook de 2de helft weer massaal te komen naar de interne. Het is spannend, leuk en leerzaam. (Behalve natuurlijk als je verliest, dan is het echt een verschrikkelijk ellendige avond). En niet doorvertellen … volgens de geruchten wordt het ook een hele sterke 2de helft!

Uitslagen van ronde 10:

Bd White Black Results
1 Wessel, van R. (Rudy) Heemskerk, W.(Wim) 1 – 0
2 Pijpers,A.(Arthur) Serdijn, A. (Adinda) 1 – 0
3 Bakker, J.P.A.(Joop) Ketel,van R.A.(Raoul) 0 – 1
4 Hof,van ’t E.C.(Eric) Erwich,F.A.G.M.(Frans) ½ – ½
5 Schenkelaars, V. (Vincent) Walraven, M. (Maurice) ½ – ½
6 Hellenberg, J. (Jan) Korving, F. (Frank) 1 – 0
7 Wit, de P (Puck) Bloothoofd, G. (Gerrie) 0 – 1
8 Stins,J.(Johan) Kettenis,J.(John) 1 – 0
9 Graaff, de RAG Schenkelaars, R. (Robin) 0 – 1
10 Hof, van ’t T. (Thomas) Kuiper,M.(Chiel) 0 – 1

De eindstand is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*