Update lichess

Er staan komende week weer 3 battles op het programma.

Allereerst zal onze jeugd voor de 2e keer een battle gaan spelen vanavond van 19.00 uur tot 20.00. Voor de leden onder de 18: word lid van het LSG Jeugd team (link) en neem vervolgens deel via deze link. Speeltempo is hier 5 +3.

Dan is er komende zondag van 20.00 uur tot 22.00 uur de wekelijkse battle tussen de Nederlandse topclubs. Voor de sterke spelers een mooi toernooi om zich te meten met vele IM’s en GMs. Voor de minder getalenteerde zeker ook leuk, je speelt over het algemeen tegen spelers van je eigen niveau waarbij je de unieke kans hebt een uit te komen tegen een IM of zelfs een GM. Afgelopen week zagen we het Meester Rob nog opnemen tegen grootmeester Sipke Ernst! Zorg dat je erbij bent door lid te worden van het LSG team (link) waarna je je kunt aanmelden via deze link. Speeltempo is 3 +2.

Tot slot is er komende woensdag van 20.00 uur tot 21.50 uur weer een Europees avontuur. Vorige week wonnen we groep 2 waardoor we zijn gepromoveerd naar de eerste groep. Wie wil er nou niet tegen de Liverpool Chess club spelen?

Aanmelden voor dit toernooi (uiteraard indien nog niet gedaan eerst lid worden van het LSG team) kan hier. Speeltempo is 3+2.

Tot ziens op lichess!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*