Uitslagen Zwitsers Ronde 7

Daan Binnendijk heeft de B-groep gewonnen door in de laatste ronde koploper Patrick Groenendijk te verslaan. Op de winnaar van de A-groep moeten we nog wachten, want de partijen op de twee topborden worden later gespeeld.

Groep A:

*worden nog gespeeld

 

Groep B:

 

4 reacties op “Uitslagen Zwitsers Ronde 7

  1. Niet om flauw te zijn maar wat zijn de regels mbt later spelen in het Zwitsers? Ik kan zelf ook niet altijd elke geplande vrijdag maar als ik het bv in de week zelf mag inhalen vind ik dat een optie.

  2. Vorig jaar en de jaren ervoor heb ik ook wel eens een uitzondering gemaakt bij bijzondere omstandigheden. Bijvoorbeeld 1x in de B-groep toen het om de winnaar ging want het is mooier een echte kampioen te hebben dan een bye-kampioen. Ook een keer toen het planningstechnisch niet mogelijk was om niet voor een knsb-zaterdag te spelen. Dus ik snap de beslissing volledig en zou m zelf ook zo gemaakt hebben. Dat het Arthur zelf betreft heeft er niets mee te maken en is toeval.
    Maar jij hebt ook een punt want volg je strikt de reglementen dan moeten alle duels op 1 datum worden gespeeld. Wellicht helpt het als we een zinnetje opnemen dat in exceptionele gevallen de WLI mag afwijken.

  3. Volgens ingewijden was die ziek. Vwb vorig jaar was een ronde tegelijk met weekendtoernooi Tata gehouden en mocht je niet op een andere datum spelen. Ik vind het bijzonder dat dat nu wel kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*