Uitslagen ronde 1 Zwitsers

De eerste ronde van het LSG Zwitsers heeft plaatsgevonden. Er is een aparte pagina waar de stand wordt bijgehouden. Hierbij alvast de uitslagen. Ik heb menig spectaculaire partij gezien, menig uitslag kan onomwonden een verrassing worden genoemd. Zodra de partijen ingevoerd zijn komt er een meer uitgebreid verslag van ronde 1. Tot die tijd moet u het doen met de wijze les die ik aan nieuwkomer Jan-Willem van Drunick had meegegeven voor aanvang van de ronde: “Wees bij LSG bereid op veel kansloze nederlagen”. En gewoon niet luisteren he.

Uitslagen ronde 1, Groep A

Van Dorp, Quirinius De Jong, Jan-Willem 0-1
Pijpers, Arthur Polak, Alexander 1-0
Van der Scheer, Henk Van Wessel, Rudy rem
Wantola, Ivo Van ’t Hof, Eric 1-0
Oei, Ik Van Ketel, Raoul rem
Van Wissen, Michiel Hellenberg, Jan 1-0
Senders, Justin Jap tjoen San, Linda 1-0
Van Drunick, Jan-Willem Bloothoofd, Gerrie 1-0
Termeulen, Albert Erwich, Frans 1-0
Belle, Arthur Straver, Robert 0-1

 

Uitslagen ronde 1, Groep B

Dobbelaar, Ruud Bakker, Joop 0-1
Van de Peut, Aart Hordijk, Frank 1-0
Kuipers, Joris Aalders, Peter 1-0
Binnendijk, Daan Schenkelaars, Robin 1-0
Uittenbogaard, Rob Zwinkels, Wim 0-1
Hermans, Marcel Vernooy, Daan rem
Walraven, Maurice Van der Heijden, Jaap 1-0
Heijboer, Herman Kettenis, John 1-0
Hoogeveen, Luuk Weiland, Harro rem
Zeevaarder, Michiel Molsbergen, Chris 1-0
Kuiper, Machiel Schenkelaars, Vincent 0-1
De Weert, Chris Bingen, Stanley 1-0
Van den Biggelaar, Don Van den Bosse, Bart 1-0

 

 

 

4 reacties op “Uitslagen ronde 1 Zwitsers

  1. er is inmiddels een speelschema voor klasse 2A van de Leidse bond. Onze 1e wedstrijd is op dinsdag 13 oktober dus dan kan er geen Zwitsers worden gespeeld. Alle overige wedstrijden vinden plaats op 1 januari. Dat is een vrijdag dus dat is geen probleem voor het Zwitsers
    😉

  2. Ha Luuk, ja, dat van klasse 2A hadden we al gehoord, omdat alleen deze klasse al voor de herfstvakantie start. De LeiSB heeft beloofd DEZE WEEK met een schema te komen. (Maar ook DEZE WEEK begint op einde te geraken …) Wat vooral jammer is, is dat er niet even gecommuniceerd is, zowel op de site van LeiSB als naar verenigingen. Net als bij de NS: vertraging kan gebeuren maar de irritatie is er als het onbekend is waarom en er niets over gezegd wordt. Daarbij is het zelfs denkbaar dat het door verenigingen zelf komt (teams wel/niet aanmelden, teveel data doorgeven waarop niet gespeeld kan worden, etc etc) en dat LeiSB er keihard aan werkt om schade beperkt te houden.
    Maar goed, het zou deze week goed moeten komen zodat we dit weekend een speelkalender voor LSG kunnen maken! Maar belangrijker lijkt me nog wel dat de onderbondteams gewoon weten wanneer ze de komende weken waar moeten spelen!

  3. Om het ingewikkeld te maken: de tegenstander van LSG 7 heeft uitstel van de wedstrijd gevraagd en verzocht de wedstrijd na 1 november te spelen vanwege een verbouwing aan hun clublokaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*