Uitslagen Interne Ronde 7

Bd White Black Results
1 Edwin van Haastert Michel Hubert 1 – 0
2 Raoul van Ketel Arthur Pijpers 0 – 1
3 Willem van Briemen Frans Erwich 1 – 0
4 Jorgen Henseler Arthur Schuering 1 – 0
5 Chris Molsbergen Arjo Andringa 0 – 1
6 Kuo Kuo Li Luuk Hoogeveen 0 – 1
7 Stanley Bingen Gert Helfferich 0 – 1

4 reacties op “Uitslagen Interne Ronde 7

 1. Hulde voor de moedige schaakliefhebbers maar 7 potjes houdt niet over. Wellicht de ene week fysiek schaken en de andere week digitaal een idee?

 2. Mee eens dat 7 wedstrijden erg mager is. Op basis van de inventarisatie was de verwachte opkomst 23 mensen. Dat halen we tot nu toe niet.
  27 november – 20 aanwezige, van wie 19 wilden spelen;
  4 december – 17 aanwezigen, van wie 15 wilden spelen.
  De komende twee weken zullen we nog fysiek spelen; daarna vallen 2 vrijdagen uit door Kerst en Oud-en-Nieuw. Daarna kijken we hoe we in januari verder gaan.

  Voor mensen die nog niet fysiek willen spelen is er op zondagavond de teambattle. Maar ook daar loopt het aantal LSG-ers licht terug.

 3. Aanwezig zijn en niet spelen is tegen de regels
  Wijze raad … Gebruik deze tijden vooral voor lange termijn beleid: hoe ga je het seizoen 2021-2022 doen? En waar? Dit seizoen gaat ook grotendeels verloren. In ieder geval qua sociaal aspect om het schaken heen.
  Sluit het DSC. Incasseer de verkoopopbrengst van de eigenaar (want dat wordt elke dag wat minder waard door de zeer verwerpelijke vastgoedtransactie van het oude SDL bestuur) en gebruik het als maximale druk om per 1/9/2021 een nieuwe locatie te hebben. In ergste geval moeten verenigingen een paar keer uitwijken naar andere locaties in Leiden om te overbruggen maar die zijn er genoeg. En steeds maar wachten door in DSC te blijven is financieel schadelijk voor de denksport.

 4. Robert,
  Je hebt gelijk, toeschouwers zijn niet welkom. Voorafgaand aan de interne is echter een les van Rudy. Je kunt die bijwonen en daarna naar huis gaan.
  Daarnaast, we zijn met de gemeente druk bezig met de nieuwbouwplannen voor een nieuw DSC bij de Vliet. Dat gaat minder snel dan wij willen, maar we doen ons best. Eerder vertrekken uit het huidige gebouw, brengt een nieuw gebouw niet dichterbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*