2 reacties op “Uitslagen 12 juni Online

 1. Ik vrees dat deze vorm het niet meer doet. Of er moet heel veel reclame voor worden gemaakt, de beroemde “1-op-1” benadering, etc. Maar dan leeft het even weer op en al snel zakt het weer in.
  Dus moeten de online clubavonden in de zomer en erna doorgezet worden, bijvoorbeeld omdat de maatregelen in het DSC niet toestaan dat er meer dan X mensen in kunnen ofwel er kunnen wel X mensen in maar niet iedereen vindt het al vertrouwd genoeg, dan zal er een tandje bij geschakeld moeten worden om de clubavond intern in een online vorm aantrekkelijker te maken.
  Daarvoor zijn vast ideeen. Zoals 4 kampjes. Matches. Meerdere avonden met iets in een toernooi vorm. Zoom-sessies erbij. Trainingen online (waar is Rudy’s uurtje, dat kan toch ook online? waarbij het zeker niet Rudy zelf hoeft te zijn maar ook iemand anders)
  En vooral: een betere site. Want echt. Chess.com is het gewoon niet.

  Heb je ook ideeën? Zet ze hieronder (als de reactievelden tenminste werken en je niet na een druk op de knop ‘reactie plaatsen’ allerlei meldingen krijgt en uren lang de site niet op komt)

 2. Robert ik vrees dat ik het eens ben met je. Alternatieven kan ik geven maar of die meer succesvol zijn weet ik niet. Bij mijn andere club gisteravond een simultaan gegeven. Breed aangekondigd. Opkomst 10 man. Volgende week speel ik daar ook nog een raid match over vier partijen voor het clubkampioenschap. Dit met live commentaar. Alles via Lichess. Persoonlijk ben ik ook geen liefhebber van chesscom.
  Daar er meer opties zijn ondersteun ik. Maar makkelijk is het niet ben ik bang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*