Stem voor de publieksprijs van het Leids Sportgala

Op vrijdag 8 februari worden in de Stadsgehoorzaal, tijdens het jaarlijkse gala van de Leidse Sport Federatie (LSF), weer de Leidse Sportprijzen uitgereikt. Nadat LSG vorig jaar werd verkozen tot sportploeg van het jaar 2017 zijn we ook dit jaar weer genomineerd.

Winnaars van de Leids Sportprijzen over 2017

Omdat vorig seizoen een historische landstitel werd binnen gehaald, zijn de verwachtingen hoog gespannen. Zou het – net als in 2017 – weer lukken om sportploeg van het jaar te worden? De vakjury – bestaande uit oud-schaatser Jeroen Straathof, oud-voetballer Wim Rijsbergen en voormalig sportjournalist Gertjan van Geen – zullen dit jaar voor een moeilijke beslissing staan. De andere genomineerden zijn de waterpolosters van ZVL-1886 en de basketballers van ZZ Leiden. De basketballers werden tweede in de competitie en verloren de bekerfinale terwijl de waterpolosters de beker wisten te winnen.

Behalve de verkiezing van de sportploeg van het jaar, worden ook de sportman, sportvrouw, aangepaste sporter en sportcoach van 2018 verkozen. Bij de sportmannen is overigens ook ex-LSG-er Erik van den Doel genomineerd.

Publieksprijs
Naast de verkiezingen door de vakjury is er ook een publieksprijs. Hieraan doen alle genomineerden mee en kan er door iedereen gestemd worden. Uiteraard hopen we dat alle LSG-ers en andere schaakliefhebbers uit de regio zullen stemmen voor LSG!

Op de website van het Leidsch Dagblad kunt u ook uw stem uitbrengen!

2 reacties op “Stem voor de publieksprijs van het Leids Sportgala

  1. Ik heb de verdubbelaar ingezet, we lopen gelijk op met de Erik vd Doel fanclub. Kan er ook gestemd worden voor het leukste weekendtoernooi van Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*