Simultaan Mark van der Werf op de Koornbrug

Op zondag 8 september zal Mark van der Werf een simultaan geven op de Koornbrug, midden in het centrum van Leiden. Een ieder die wil, kan deelnemen. Er zijn twintig borden; kinderen krijgen voorrang. De simultaan start om 13.00 uur; zodra er een bord leeg is, mag een nieuwe speler plaatsnemen.

Naast de simultaan staan er enkele tafels waar vrij geschaakt kan worden. Ook ligt er naast de brug een groot tuinschaakspel. De Koornbrug is overdekt; mocht het weer onverhoopt toch te slecht zijn, zullen we uitwijken naar de bovenzaal van Einstein.

Deze activiteit vormt het begin van de 1e Leidse Topsport Tiendaagse. Later in de week is het de beurt aan basketballers, tafeltennisers, rugbyers en vele anderen. De stichting Topsport Leiden zorgt voor brede PR richting basisscholen. De Koornbrug ligt over de Nieuwe Rijn, vlak achter het stadhuis, midden in het centrum. Het biedt LSG een ideale kans om reclame te maken voor het schaken in het algemeen en onze plannen voor een jeugdafdeling in het bijzonder.

Het zou leuk zijn als er ook een groot aantal LSG-ers aanwezig is, dus als je in de gelegenheid bent, kom!

Alle informatie over de evenementen tijdens deze Topsport Tiendaagse is terug te vinden op de poster van de 1e Leidse Topsport Tiendaagse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*