Schrijf je in voor het PK Leidse Schaakbond 2018!

Het persoonlijk kampioenschap van de Leidse Schaakbond gaat binnenkort weer van start. Er wordt gespeeld op zeven achtereenvolgende vrijdagavonden, van 18 mei t/m 29 juni 2018. Zie dit bericht voor de aankondiging met alle informatie en om je aan te melden. Vanaf 1 mei zal een deelnemerslijst worden bijgehouden.

Aankondiging PK LeiSB 2018

Deelnemerslijst

 

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen:

Groep(vereist)

8 reacties op “Schrijf je in voor het PK Leidse Schaakbond 2018!

  1. Op Koningsdag stond een ronde rapid gepland. Nu blijkt dat het denksportcentrum is gesloten op deze dag. Betekent het dan ook dat het PK een week naar achteren opschuift?

  2. Wellicht is de creatie van een extra groep voor bv spelers tussen de 1900-2200 ook een interessant idee?

  3. Arthur krijgt 3 minuten en de tegenstander 37. Of Arthur speelt standaard met maar 1 paard. Als laatste redmiddel kunnen we nog z’n handen vastbinden op z’n rug. Maar dan nog denk ik dat ie wint.

  4. Een open groep goed plan nu sta ik voor de opdracht eerst 200 elo punten te verliezen voordat ik in de B-groep mag meedoen. Helaas telt mijn bullit op Lichess.org niet mee voor de ratinglijst..

  5. Een open groep lijkt inderdaad een goed alternatief bij een (veel) te kleine A-groep. Mits hogere rating prijzen natuurlijk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*