Ronde 2 Zwitsers op 13 oktober!!

De deelnemers aan het Zwitsers hebben vandaag een email gehad dat ronde 2 al op 13 oktober plaats vindt. Omdat het kort dag is, is de periode om een bye aan te vragen voor ronde 2 verlengd. Je kunt t/m vrijdag 17.00 uur een bye aanvragen. Mocht je, nu alle data bekend zijn, en je nog geen deelnemer bent aan het Zwitsers denken: “He, ik kan best vaak”, schroom dan niet en meld je alsnog spoedig aan. Ook dat kan tot a.s. vrijdag 17.00 uur. Je krijgt dan voor ronde 1 een bye (1 van de 2 bye’s die je kunt krijgen tijdens het toernooi). Onder de ‘meer lezen’ knop staan alle data van de rondes 2 t/m 7.

Hieronder tref je de email aan die vandaag aan de deelnemers is verzonden. Inclusief een flauw grapje.

 

Beste deelnemers aan het Zwitsers, de data voor het Zwitsers zijn bekend. We konden ze plannen omdat dit weekend het LeiSB rooster (eindelijk) gemaakt is.

Ronde 2 is alleen al heel snel (13 oktober), maar alleen op deze wijze was het mogelijk het Zwitsers en de Snelschaakavonden zo te spreiden dat er geen LeiSB-teams worden benadeeld.
De data voor Zwitsers zijn:

Ronde 2: 13 oktober 2015

Ronde 3: 17 november 2015

Ronde 4: 22 december 2015

Ronde 5: 19 januari 2016

Ronde 6: 1 maart 2016

Ronde 7: 29 maart 2016

Omdat ronde 2 al zo snel is, krijgt u iets langer de tijd een bye aan te vragen. Dit kan tot a.s. vrijdag 17.00 uur. Daarna zal de indeling voor ronde 2 bekend worden gemaakt.

 

 

Voor de liefhebbers van snelschaken wijs ik ook even op de ingeplande, resterende snelschaakavonden (ronde 1 is al geweest):

Ronde 2: 1 december 2015

Ronde 3: 2 februari 2016

Ronde 4: 22 maart 2016

Om al het nieuws compleet te maken is Plopsaland op 6 april een uur langer open. Tot slot, de webbeheerder is even elders, maar zodra de mogelijkheid er is passen we ook de kalender op de LSG site aan.

Groet en tot morgenavond natuurlijk allemaal,

Robert

 

6 reacties op “Ronde 2 Zwitsers op 13 oktober!!

  1. Goed nieuws! Maar welke Plopsaland? Coevorden, De Panne, Hasselt, Pfalz of allemaal? En geldt dit ook voor Mayaland of niet?

  2. Zou je ook willen checken hoe laat Smalland open gaat Robert? Oh en check even ‘recente acties’, we hebben een spammer aan boord.

  3. Omdat Robert zegt dat dit een serieuze site is, dan een ernstige vraag:
    Kan je ook een bye krijgen voor ronde 1 als je spijt hebt dat je gekomen bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*