R7: LSG – Vaalerenga, live vanaf 15.00 uur

In de slotronde zijn we gekoppeld aan het Noorse Vaalerenga. Wij zijn de nummer 14. Zij staan één plek onder ons in de stand en zijn ook vijftiende geplaatst. De winnaar zou nog net in de top tien kunnen eindigen. Daarnaast staan er normen op het spel. Helaas voor Edwin hebben zij slechts één Grootmeester aan boord; Edwin had nog remise tegen een derde GM nodig. Zonde dat hij die kans niet krijgt. Arthur moet tenminste remise spelen voor zijn tweede GM norm. Bij de tegenstanders is Christiansen in de running voor een IM norm; hij heeft een remise nodig tegen Mark.

Wij spelen aan tafel zeven en zijn dus vanaf 15.00 uur live te volgen.

  LSG Leiden (14) Vaalerenga (15)  
2436 Pijpers, Arthur Romanov, Evgeny 2573
2510 Sprenger, Jan Michael, Dr. Tari, Aryan 2521
2453 De Jong, Jan-Willem Holm, Kristian Stuvik 2422
2415 Van Der Werf, Mark Christiansen, Johan-Sebastian 2391
2398 Van Wessel, Rudy Kvisvik, Brede 2318
2343 Wiersma, Eelke Bryn, Askild 2015

8 reacties op “R7: LSG – Vaalerenga, live vanaf 15.00 uur

 1. Die bordmedaille is waarschijnlijk toch kansloos. Ik kon niet precies terugvinden op basis waarvan die worden uitgereikt, maar ik vermoed TPR en dan ga ik het nooit redden. Ook als er naar percentage wordt gekeken, gaan de mensen met scores als 5 uit 5 of 5,5 uit 6 me ook ruim voorbij. Daarbij hadden we vooraf afgesproken dat iedereen zo veel mogelijk partijen zou spelen en dat we alleen gekke dingen zouden doen als er voor normen kon worden gespeeld. Helaas was dat niet meer het geval.

 2. Waanzinnig goede teamprestatie !!!!! Negende met zes spelers die een TPR scoren boven de eigen ELO. Absoluut klasse!!
  Arthur gefeliciteerd met je tweede GM-norm !! Maar ook Edwin en Eelke gefelicieerd met de zeer goede scores!!

  • Gedeeld 5e klinkt nog mooier!
   Zojuist terug van een lekker en gezellig diner in het centrum van Skopje waar het fantastische resultaat nog eens gevierd werd. Uitgebreide verslagen zullen ongetwijfeld later nog volgen.

   • Onze jeugdafdeling feliciteert het hele team met deze grandioze prestatie; gedeeld vijfde!; hier mee behoren jullie tot het neusje van de zalm. Een extra felicitatie aam onze meester van Stap 3: Edwin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*