Programma online clubavond 23 oktober

19:00-19:50 uur – Rudy bespreekt partij*
19:00-19:50 uur – Eelke: thema Vesting?*
20:00-22:00 uur – Toernooi via Lichess Arena 3+2
20:00 e.v. Zoom meeting*
* link wordt per mail aan leden verstuurd

Wij vinden het leuk als je meedoet! Tot vrijdag!

Het Denksportcentrum is de komende weken dicht. Daarom bieden wij online activiteiten op de vrijdagavond. Zodra het risiconiveau daalt, zullen we weer in het Denksportcentrum spelen.

Wil je, net als elke week, naar Rudy luisteren en leren van zijn wijze lessen? Kijk dan in de mail voor de juiste link. Afgelopen week toonde Rudy de partij Kamsky – Svidler, Khanty-Mansiysk 2011, zie onder.
Voor de sterkere spelers is er een Zoom waarin Eelke een aantal stellingen toont rond het thema wel of geen vesting?

De zoom meeting van Eelke blijft ook na 20:00 uur open. Vind je het leuk om tijdens en/of na het toernooi even bij te kletsen, dan kan dat via kanaal.

Opzet Arena
Speeltempo: Snelschaken met 3 minuten + 2 seconden increment
Vorm: Arena, dwz jij bepaalt zelf hoeveel partijen je speelt; als je partij klaar is kun je direct een nieuwe partij spelen, maar je kunt ook even pauze nemen.
Puntentelling: Een overwinning levert 2 punten op; een remise 1. Een reeks overwinningen levert extra punten op. Als een speler Berserk speelt, krijgt hij 1,5 minuut en geen increment. Als beloning krijgt hij een punt extra voor een overwinning (3 punten) of remise (2).

Voor de mensen die de les van Rudy gemist hebben of Kamsky – Svidler, Khanty-Mansiysk 2011 nog eens willen naspelen, volgt hieronder de partij met het commentaar van Ftacnik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*