Partijen ECC Bilbao toegevoegd

Onder het motto: beter laat dan nooit. De partijen uit de Europacup in Bilbao staan nu allemaal op de site. Haperende live-borden en een organisatie die geen partijen invoert zijn hier debet aan. Maar laat ik ook een hand in eigen boezem steken.

Verwijder nooit partijen als je denkt dat je ze even veilig op het klembord hebt geplaatst. Ik had alle partijen in een database, maar ze stonden kris kras door elkaar. Hoe krijg ik deze in een chronologische volgorde, dacht ik. Ik maakte eerst een kopie naar het klembord en delete de partijen uit de database. Vervolgens wilde ik ze in een logische volgorde terugplaatsen. Helaas bevatte het klembord slechts verwijzingen en niet de partijen zelf. Kortom, ik was alles kwijt #&*$!. Gelukkig vond ik een groot deel terug in een back-up file. Zo wordt een mens wijs, door schade en schande.

Inmiddels is het toernooi bijna twee weken oud. Mosterd na de maaltijd, zeker, Franse mosterd soms, maar zeker ook uit andere winstreken. Ook als je niet van mosterd houdt een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*