Overeenkomst met sponsor IntelliMagic getekend

Els Das, directeur van IntelliMagic, en Raoul van Ketel hebben de sponsorovereenkomst officieel getekend. Dit gebeurde afgelopen dinsdag voorafgaand aan de clubavond in het bijzin van teamleider Folkert Jan Geertsma en Jan Bey. Met dit sponsorschap zal het eerste team voortaan de naam “LSG IntelliMagic” gaan dragen.

LSG IntelliMagic_tekenen_20150922_3aJan Bey nam de gelegenheid te baat om Els en Folkert enkele vragen te stellen. In het Leidsch Dagblad van vrijdag 25 september vind je een voorbeschouwing op het seizoen. LSG IntelliMagic begint morgen met een uitwedstrijd tegen HMC Calder in Den Bosch. Over twee weken, op 10 oktober, is de eerste thuiswedstrijd, in het Denksportcentrum, tegen Pathena Rotterdam.

De driejarige overeenkomst met IntelliMagic stelt ons in staat om Predrag Nikolić voor langere tijd aan ons te binden. Met een speler en trainer van dit kaliber hebben we jonge en talentvolle schakers, die naar Leiden komen om te studeren of te werken, veel te bieden. Omgekeerd vergroot IntelliMagic met deze sponsoring haar bekendheid als inspirerende werkgever in hartje Leiden voor intelligente academici die een uitdagende baan zoeken binnen de softwareontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*