Oudjes onder elkaar

In de vierde ronde van de KNSB-beker moest LSG uit tegen Messemaker 1847. Het jaartal zegt het al,een vereniging met nog meer historie. En jawel onder de leden bij de vereniging uit Gouda ook een oud clubkampioen (1970) van LSG. Piet Hörchner zal niet meer bekend zijn bij heel veel leden, maar ik moest in elk geval Dirk Sikkel nog wel de groeten doen. Bij deze.
In de wedstrijd ging het dit keer makkelijker dan in de vorige ronden. Dit keer geen benauwde 2,5-1,5 maar 3-1. Rudy, Arthur en Jan-Willem wonnen. Alleen Edwin liet zich onnodig verrassen. Hij liet zijn dame insluiten nadat hij goede kansen had gemist.

4 reacties op “Oudjes onder elkaar

  1. Mooi gedaan mannen, op naar de finale! Hebben die Gouwenaren niet zitten rommelen met dat oprichtingsjaar? Staat mij bij dat Leeuwarden en VAS ouder zijn.

  2. Was even googelen; maar dan heb je ook wat. Niet alleen die knutselaars uit Gouda pleegden geschiedvervalsing: Leeuwarden en VAS deden net zo hard mee. Met het lijstje van Scholten / Hut zit LSG dicht tegen de top aan (van oudjes).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*