IntelliMagic

IntelliMagic sponsort de deelname van Predrag Nikolić aan het 80e Noteboom toernooi. Nikolić is tevens sterspeler in het door IntelliMagic gesponsorde eerste schaakteam van LSG, dat de afgelopen twee jaar het landskampioenschap heeft gewonnen.

IntelliMagic maakt software voor het analyseren van IT infrastructuren. Deze wordt gebruikt door organisaties met grote datacenters waarvoor betrouwbare en snelle dataverwerking essentieel is voor hun primaire bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan banken of logistieke bedrijven.

IntelliMagic software analyseert IT meetdata met behulp van ingebouwde specialistische kennis en wiskundige technieken en signaleert risico’s op verstoringen en bottlenecks. Als ontwikkelaar of tester bij IntelliMagic doe je technisch en inhoudelijk uitdagend werk en krijg je veel vrijheid bij de invulling van je werkzaamheden. Er wordt gewerkt in kleine teams en de sfeer is positief en informeel.

IntelliMagic heeft verkoopkantoren in de VS en Duitsland en haar hoofdkantoor gevestigd in de Latijnse School in Leiden, waar alle productontwikkeling plaatsvindt. De stad Leiden vormt al honderden jaren een bakermat voor zowel de wetenschap als het schaken – een logische combinatie.  Van verschillende schaakmeesters heeft de wieg in Leiden gestaan, maar ook buitenlandse grootmeesters hebben zich altijd aangetrokken gevoeld tot de hier heersende rijke schaakcultuur. IntelliMagic wil met de sponsoring van de schaaksport haar bekendheid vergroten als inspirerende werkgever in hartje Leiden voor enthousiaste academici die een uitdagende baan zoeken binnen de softwareontwikkeling