Locatie: Fletcher Wellness Hotel

Nieuwe locatie

Nieuwe locatie

nieuwe locatie

nieuwe locatieSpeelzaal

Het toernooi vindt plaats in het Meeting & Event Center van het Fletcher Wellness Hotel Leiden, op de 5e etage in het ‘LEVEL’ gebouw (foto). Adres: Bargelaan 180, Leiden. De ingang van dit gebouw bevindt zich pal naast de uitgang van station Leiden Centraal, aan LUMC zijde. Het liftenblok naar de 5e etage bevindt zich ca. 15 meter na binnenkomst aan uw linkerhand.

De bereikbaarheid met het OV behoeft derhalve niet heel veel meer uitleg. Voor de autoliefhebbers is er de mogelijkheid om te parkeren in de garage onder het gebouw – dit is echter niet gratis. Kosten zijn 1,75 per uur met een maximum van 14,75 per dag (tarief vandaag de dag). Alternatieve parkeeropties zijn de “P+bus” of “P+lopen” opties, zoals aan de Haagweg of het Transferium.

Fletcher Wellness-hotel
Het prachtige 4-sterren Fletcher Wellness-hotel Leiden ligt in het centrum van Leiden. Vanuit het hotel loop je gemakkelijk naar de verschillende winkels en musea die de stad te bieden heeft. Het hotel beschikt ook over een schitterend Blue Wellness Resort, waar je kan genieten van vele luxe, ontspannende faciliteiten en behandelingen. Genieten van een panoramisch uitzicht richting Noordwijk en Katwijk biedt Restaurant Twelve, dat dagelijks geopend is voor lunch, diner en borrel. https://www.wellnesshotelleiden.nl/nl/

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Panorama sauna

Panorama sauna

Bar Twelve

Zwembad

Zwembad

Restaurant Twelve

Restaurant Twelve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*