Grootmeesters melden zich voor 78e Noteboom

english-flag_67x40English

Predrag Nikolic, kopman van LSG Intellimagic, doet een gooi naar zijn 5e eindzege. Hij zal stevige concurrentie krijgen van Benjamin Bok (winnaar 2016) en Roeland Pruijssers. Laatstgenoemde was al vaak succesvol in het Leiden Chess Tournament in Leiden, maar het prestigieuze Noteboom staat nog niet op zijn palmares. Of krijgen we een verrassende winnaar dit jaar? Grootmeesters zijn sterk, maar niet onverslaanbaar.
Het aantal aanmeldingen volgt de lijn van vorig jaar – voorlopig sluiten we de aanmeldingen nog niet, maar als je echt graag meedoet aan het toernooi, dan is het advies om niet te lang te wachten. Je kunt je nog aanmelden voor alle groepen, inclusief de vierkampen.
Over de vierkampen gesproken; de vierkampen worden zoveel mogelijk op gelijkwaardige rating ingedeeld, waarbij we proberen te voorkomen dat clubgenoten in dezelfde poule komen. De invulling van namen in het schema gebeurt via een ‘randomizer’ oftewel, er valt niet te voorspellen wie 2x wit en wie 2x zwart gaan krijgen. Je hoort het op vrijdagavond, even na 19:00 uur.
Alle deelnemers ontvangen enkele dagen voor aanvang van het toernooi een e-mail met meer informatie. Mocht dit nog altijd niet alle vragen beantwoorden, dan staan we voor jullie klaar via de contact-knop op de Noteboomsite. Denk aan de vitaminen in deze periode, en blijf uit de buurt van dat vervelende griepvirus!
Tips en mededelingen voor deelnemers en bezoekers.
We zien je graag op vrijdagavond in de fraaie congreszaal van CORPUS ‘reis door de mens’.

[ujicountdown id=”Noteboomtoernooi” expire=”2018/02/16 19:30″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]