79e Noteboom in City Resort – inschrijving geopend

De kogel is door de kerk: het volgende Noteboomtoernooi zal plaatsvinden in de congresruimte van Hotel City Resort – op etage 5 van het Level gebouw, pal naast het Centraal Station (uitgang LUMC zijde). We kunnen u nog geen sfeerbeelden tonen, aangezien thans de laatste hand aan de renovatie gelegd wordt.

Eind december is de verwachte oplevering. Wat we al wel weten is dat er helaas (?) gebruik moet worden gemaakt van meerdere zalen en groepen van elkaar gescheiden zullen worden – details volgen later. Dit biedt voor- en nadelen, we hopen en verwachten dat iedereen het hier naar zijn of haar zin zal hebben.
We zullen geen hotelkamer-deal aangaan met City Resort. Het hotel staat bekend om haar sauna & welness faciliteiten – we denken dat het niet voor iedereen de ideale uitvalsbasis is. Er is een deal met een ander hotel in de omgeving, Ibis Leiden Centre, zie voor de details Informatie Algemeen. Door de centrale locatie van de speelzaal heb je natuurlijk volop keuze.
Het aanmeldingsformulier is inmiddels geupdate, en dus is de inschrijving hierbij formeel geopend. Meer details over de locatie zullen te verwachten zijn per begin-medio Januari, 2019. We houden u uiteraard op de hoogte.

Nieuwe locatie

Nieuwe locatie