Noteboomtoernooi 2013 clubprijs: SC Dordrecht

“Dinsdag 26 februari werd onze club verrast door de komst van Michiel van Wissen van LSG. Een aantal spelers van Dordrecht had in het laatste Noteboomtoernooi in Leiden de clubprijs gewonnen en Michiel kwam de prijs, een slagroomtaart, persoonlijk overhandigen aan de winnaars. Melvin Holwijn, Lennard den Boer, Johan van de Griend en Arie van Heeren waren andere sterke teams als DD en De Pion voorgebleven.

De taart was ernorm. Niet alleen de winnaars, maar de gehele club kon zijn buikje rond eten, en met de goede zorgen van Peter en Coby gebeurde dit ook. Dat Michiel zelf ook aardig kan schaken bewees hij door mee te doen met het snelschaken van de avond en moeiteloos bovenaan te eindigen.

Felicitaties aan de winnaars en LSG: bedankt voor de prijs, namens de gehele club.”

Anton de Maertelaere, de extern wedstrijdleider van SC Dordrecht, heeft een foto impressie gemaakt.

1 reactie op “Noteboomtoernooi 2013 clubprijs: SC Dordrecht

  1. Dordrecht was dus de verdiende winnaar van de clubprijs in 2013. Grote vraag is: welke club zal dit lukken in 2014? Motiveer je clubgenoten (indien nodig) om mee te doen, de club zal je dankbaar zijn! De prijs staat open voor clubs die tenminste 4 deelnemers afvaardigen. De hoogste 4 scores (alle groepen tellen even zwaar mee) bepalen de eindstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*