Sponsors en donaties

Welkom op de sponsorpagina van het Noteboomtoernooi.

Na vier fantastische edities in Corpus, zijn we voor de 79e editie neergestreken in het nieuw opgeleverde congrescentrum van Hotel City Resort, in hartje Leiden. De organisatie van het ‘Wimbledon’ onder de weekendtoernooien in Nederland, wil haar deelnemers graag een passend vervolg geven op een mooie locatie. Om hier een stabiele toekomst tegemoet te kunnen gaan, willen we een samenwerking aangaan met een nieuwe hoofdsponsor. De titel “Hoofdsponsor van het Noteboomtoernooi” is te koop vanaf 2.500 euro per editie. Voor meer informatie over mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de toernooidirecteur.

Voor editie 79 heeft de Landelijke Belangen Vereniging (LBV) opnieuw haar steun uitgesproken – uiteraard zijn we ontzettend blij met deze trouwe sponsor van het Noteboomtoernooi. Daarnaast ontvangt het Noteboom steun van gemeente Leiden, de Leidse Schaakbond en diverse kleine sponsors & donateurs. We zijn trots op en verheugd met zo’n brede steun voor ons toernooi.

Draagt u het Noteboomtoernooi ook een warm hart toe? We zijn altijd op zoek naar meer steun, klein of groot. Neem contact op met de toernooidirecteur om de mogelijkheden te bespreken. Alvast bedankt!

LBV

LBV
Vakbond LBV is dé vakbond waar je terecht kunt met vragen over werk en inkomen. Wij strijden voor de belangen van werknemers jong, oud, startende, ervaren, individueel of collectief. Het individu staat bij ons centraal. Wij bieden juridische bijstand en worden gezien als een echte vraagbaak. Bij LBV kun je altijd terecht met problemen die betrekking hebben op uitkeringen, belastingen, arbeidsovereenkomsten en conflictbemiddeling tussen werkgever en werknemer. En het mooiste is dat je bij LBV nooit meer dan €10,- per maand betaalt voor deze service. Kijk voor meer informatie op www.lbv.nl of www.facebook.com/VakbondLBV

Wij ontvingen voor het 79e Noteboomtoernooi een donatie van onze supporters:

 

gemeenteLSB

  • Gemeente Leiden
  • De Leidse Schaakbond

Daarnaast ontvingen wij voor het 79e Noteboomtoernooi ondersteuning in natura van:

beste zet vertrekt boekenprijzen
DGT
Sabai Sabai Thais restaurant
Domino's Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*