Locatie

Nieuwe locatie

Nieuwe locatie

nieuwe locatie

nieuwe locatieSpeelzaal

Het toernooi vindt plaats in de congresruimte van Hotel City Resort, op de 5e etage in het ‘LEVEL’ gebouw (foto). Adres: Bargelaan 180, Leiden. De ingang van dit gebouw bevindt zich pal naast de uitgang van station Leiden Centraal, aan LUMC zijde. Het liftenblok naar de 5e etage bevindt zich ca. 15 meter na binnenkomst aan uw linkerhand.

De bereikbaarheid met het OV behoeft derhalve niet heel veel meer uitleg. Voor de autoliefhebbers is er de mogelijkheid om te parkeren in de garage onder het gebouw – dit is echter niet gratis. Kosten zijn 1,75 per uur met een maximum van 14,75 per dag (tarief vandaag de dag). Alternatieve parkeeropties zijn de “P+bus” of “P+lopen” opties, zoals aan de Haagweg of het Transferium.

Overnachten: hoewel het voordehand zou liggen om een kamerdeal met City Resort aan te bieden, doen we dit niet. Reden hiervoor is dat City Resort een iets luxer segment bestrijkt met de focus op welness & spa – niet onaardig maar in de praktijk vermoedelijk lastig te combineren met 6 ronden schaken. Wellicht een aanrader voor de vierkampers onder u. We werken momenteel aan een kortingsactie met een ander hotel. Zodra hier meer over bekend is, zullen we uiteraard zo snel mogelijk meer details publiceren.

1 Reactie op “Locatie
  1. Niels Albers schreef:

    Zoals ik las, wordt voor het volgende seizoen nog een nieuwe locatie gezocht. De huidige locatie voldeed zeker ook in combinatie met het arrangement met een andere hotelketen. Het spelersveld was heel leuk en Leiden is een schitterende stad. Dus we hopen zeker dat jullie slagen in het vinden van zodanige oplossingen dat het toernooi in 2020 andermaal plaatsvindt. Wij komen heel graag terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*