Onze hotel suggesties

Het is ons ter ore gekomen dat er enige onduidelijkheid zou bestaan t.a.v. de mogelijkheid om in City Resort een hotelkamer te boeken. Derhalve kort wat meer over hotelopties. Je kunt in City Resort gewoon een één- of tweepersoonskamer boeken. Je mag alleen niet tijdens de partij naar je kamer. Een goedkoper alternatief is hotel IBIS Leiden Center, op twee minuten loopafstand van de speelzaal. Details vind je hier. Beide 3-sterren hotels zijn zeer comfortabel. Kom je er niet uit, neem dan even contact met ons op.

Geplaatst in Nieuws

79e Noteboom in City Resort – inschrijving geopend

De kogel is door de kerk: het volgende Noteboomtoernooi zal plaatsvinden in de congresruimte van Hotel City Resort – op etage 5 van het Level gebouw, pal naast het Centraal Station (uitgang LUMC zijde). We kunnen u nog geen sfeerbeelden tonen, aangezien thans de laatste hand aan de renovatie gelegd wordt. Eind december is de verwachte oplevering. Wat we al wel weten is dat er helaas (?) gebruik moet worden gemaakt van meerdere zalen en groepen van elkaar gescheiden zullen worden – details volgen later. Dit biedt voor- en nadelen, we hopen en verwachten dat iedereen het hier naar zijn of haar zin zal hebben.
We zullen geen hotelkamer-deal aangaan met City Resort. Het hotel staat bekend om haar sauna & welness faciliteiten – we denken dat het niet voor iedereen de ideale uitvalsbasis is. Er is een deal met een ander hotel in de omgeving, Ibis Leiden Centre, zie voor de details Informatie Algemeen. Door de centrale locatie van de speelzaal heb je natuurlijk volop keuze.
Het aanmeldingsformulier is inmiddels geupdate, en dus is de inschrijving hierbij formeel geopend. Meer details over de locatie zullen te verwachten zijn per begin-medio Januari, 2019. We houden u uiteraard op de hoogte.

Nieuwe locatie

Nieuwe locatie

Geplaatst in Nieuws

79e Noteboom op fraaie locatie? Save the date!

Ondanks het mooie weer van afgelopen zomer hebben we niet stil gezeten. We hebben inmiddels een principe overeenkomst met een prachtige locatie in hartje Leiden, vlak naast het Centraal Station. Zodra de verbouwing gereed is, en de handtekening met inkt i.p.v. potlood gezet kan worden, zullen we uiteraard zo snel mogelijk alle details aan u presenteren.
De datums van het 79e toernooi zijn definitief 22-24 februari 2019. Dit weekend valt in de voorjaarsvakantie van alle regio’s die Nederland rijk is. Geen reden dus om niet mee te doen!
Wij zien u graag, save the date!

De organisatie

Geplaatst in Nieuws