Noteboom niet langer in CORPUS

Graag hadden we de datum voor editie 79 al aan u bekend gemaakt – echter, recentelijk is duidelijk geworden dat er een einde is gekomen aan een prachtige periode van 4 edities in CORPUS.
We zoeken momenteel naarstig naar een vergelijkbaar fraaie toplocatie in de Leidse regio. Gouden tips en suggesties voor een alternatieve locatie zijn nog altijd welkom – neemt u hiervoor snel contact op met toernooidirecteur Rudy van Wessel via 06-48955349 of info-noteboom@lsg-leiden.nl
Indien u de kalender voor 2019 reeds wilt of moet reserveren, dan kunt u het 79e Noteboom (in potlood) bijschrijven in het carnavalsweekend van 1-3 maart 2019. De uitwijkoptie is een week eerder, 22-24 februari.
Rest mij om de mensen van CORPUS te bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren.
Rudy van Wessel

4 reacties op “Noteboom niet langer in CORPUS

  1. Da’s erg zuur. Zo’n mooie locatie ga je niet snel vinden. Jammer, jammer, ’t is juist zo’ goede reclame voor het menselijk lichaam.

  2. Jazeker Olivier, er is een budget. Hopelijk is het resultaat van deze oproep dat er meer suggesties op tafel komen. Verdere communicatie graag via het hierboven genoemde mailadres. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*