Noteboom niet langer in CORPUS

Graag hadden we de datum voor editie 79 al aan u bekend gemaakt – echter, recentelijk is duidelijk geworden dat er een einde is gekomen aan een prachtige periode van 4 edities in CORPUS.
We zoeken momenteel naarstig naar een vergelijkbaar fraaie toplocatie in de Leidse regio. Gouden tips en suggesties voor een alternatieve locatie zijn nog altijd welkom – neemt u hiervoor snel contact op met toernooidirecteur Rudy van Wessel via 06-48955349 of info-noteboom@lsg-leiden.nl
Indien u de kalender voor 2019 reeds wilt of moet reserveren, dan kunt u het 79e Noteboom (in potlood) bijschrijven in het carnavalsweekend van 1-3 maart 2019. De uitwijkoptie is een week eerder, 22-24 februari.
Rest mij om de mensen van CORPUS te bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren.
Rudy van Wessel

4 reacties op “Noteboom niet langer in CORPUS
 1. Harm schreef:

  Da’s erg zuur. Zo’n mooie locatie ga je niet snel vinden. Jammer, jammer, ’t is juist zo’ goede reclame voor het menselijk lichaam.

 2. Rudy schreef:

  Ik ben het volledig met je eens Harm.

 3. Olivier Huizer schreef:

  Het lijkt mij wel relevant wat het budget is, dat praat makkelijker. Is er een budget?

 4. Rudy schreef:

  Jazeker Olivier, er is een budget. Hopelijk is het resultaat van deze oproep dat er meer suggesties op tafel komen. Verdere communicatie graag via het hierboven genoemde mailadres. Alvast bedankt!