LSG IntelliMagic wederom genomineerd voor sportploeg van het jaar

**Update** – Er kan gestemd worden voor de publieksprijs via http://bit.ly/2mIzywg.


De genomineerden voor de Leidse Sportprijzen zijn bekend en LSG maakt kans om verkozen te worden tot sportploeg van het jaar.

LSG werd genomineerd op basis van de tweede plaats in Meesterklasse in het seizoen 2016/2017 en de eerste plaats die momenteel wordt ingenomen in de hoogste klasse van Nederland. Ook het optreden in de Europacup in Antalya – “beste prestatie in Europa behaald door een amateurteam” – werd genoemd.

De overige genomineerden in deze categorie zijn de waterpolo mannen van De Zijl Zwemsport (halve finale play-offs) en de herenselectie van voetbalvereiging Lugdunum (kampioen in de derde klasse, periodetitel in de tweede klasse).

De prijzen voor Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportcoach en Aangepaste Sporter 2017 in Leiden worden op 9 februari uitgereikt in de Stadsgehoorzaal.

Op de website van Sleutelstad Media kunt u meer lezen over de andere genomineerden.

4 reacties op “LSG IntelliMagic wederom genomineerd voor sportploeg van het jaar

  1. Dus het is vergelijken tussen de nummer 5 van europa, halve finales playoff en kampioen in de 3de klas? Dat is in de pocket natuurlijk. Doe jij de speech Edwin?

  2. Toch wil ik de spelers aanraden om de komende weken een dieet van worteltjes en groene thee te volgen. 20 kilo per persoon gemiddeld eraf. Met afgetrainde lijven die prijs van sportploeg ophalen, dan laat je die zwemmers en voetballers pas echt achter je 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*