LSG IntelliMagic sportploeg van 2017


Afgelopen vrijdag is het eerste team van LSG door de jury uitgeroepen tot sportploeg van het jaar. Terwijl Arthur, Eelke, Jan-Willem en Michiel voor de beker aantraden in en tegen Amstelveen (3-1 winst), namen Mark, Rudy en voorzitter Raoul de bloemen in ontvangst uit handen van wethouder Paul Dirkse in de Aalmarktzaal van de Stadsgheoorzaal.

Het was de eerste keer dat LSG deze eer te beurt viel. Na 2 aanmoedigingsprijzen en 3 eerdere nominaties, kregen wij deze keer de beloning van de jury voor het goede optreden in 2017. Geroemd werd de gedeeld 5e plaats in de Europacup, de tweede plaats in de competitie vorig seizoen en natuurlijk de koppositie in de Meesterklasse bij het afsluiten van het kalenderjaar. Waar we in de afgelopen jaren werden geklopt door de waterpolodames die de dubbel (titel en beker) pakten, bleven we nu de voetballers van Lugdunum en de waterpolomannen van De Zijl Zwemsport voor.De hele sportverkiezing is integraal te zien op Sleutelstad: http://sleutelstad.nl/2018/02/09/nu-live-uitreiking-leidse-sportprijzen/. De verkiezing van Sportploeg is helemaal aan het einde van de twee uur durende show, vanaf -7:55.

Voortzitter Raoul van Ketel en spelers Mark van der Werf en Rudy van Wessel nemen de prijs in ontvangst.

3 reacties op “LSG IntelliMagic sportploeg van 2017

  1. Gefeliciteerd!

    Link: https://www.leidschdagblad.nl/playlist/sportverkiezing-leiden/artikel/schakers-lsg-zijn-leidse-sportploeg-van-2017

    “De schakers van LSG zijn verkozen tot beste sportploeg van 2017. Het team van aanvoerder eindigde in de Meesterklasse, het hoogste landelijke niveau, als tweede en reikte in Europa Cup tot de vijfde plaats.

    LSG, dat in 2018 hard op weg lijkt naar de eerste landstitel in de clubgeschiedenis, kreeg van de jury de voorkeur boven de waterpoloërs van De Zijl en de voetballers van Lugdunum. Die gingen wel naar huis met de Leidsch Dagblad-publieksprijs.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*