LSG IntelliMagic Kampioen – huldiging zaterdag 21 april

LSG IntelliMagic is landskampioen geworden. En dat is voor het eerst in onze rijke, 123-jaar lange historie. Een geweldige prestatie die we uiteraard niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.
Graag willen wij zaterdagavond LSG IntelliMagic huldigen voor hun geweldige prestatie.
Komt allen: Zaterdag 21 april, 20.30 – 22.30 uur, Denksportcentrum, Robijnstaart 4 Leiden.

LSG IntelliMagic versloeg in de achtste en voorlaatste ronde MuConsult Apeldoorn en bleef op deze wijze 3 matchpunten voor op de concurrentie. Zaterdag 21 april speelt LSG IntelliMagic de slotronde tegen Kennemer Combinatie. Deze wedstrijd vindt plaats in Bloemendaal, samen met alle andere teams uit de Meesterklasse.

LSG 2, 3 en 4 spelen op diezelfde zaterdag een thuiswedstrijd in het Denksportcentrum. Na afloop van de wedstrijd in Bloemendaal komt het eerste team naar Leiden, waar zij gezamenlijk met het tweede, derde en vierde team de maaltijd nuttigen.
Daarna willen wij zaterdagavond LSG IntelliMagic huldigen voor hun geweldige prestatie. Het is natuurlijk leuk als hier zoveel mogelijk leden en oud-leden bij aanwezig zullen zijn.
Kortom, komt allen: Zaterdag 21 april, 20.30 – 22.30 uur, Denksportcentrum, Robijnstaart 4 Leiden.
Uiteraard liggen er voor de verstokte schakers onder jullie, borden en stukken klaar. Maar wij willen met nadruk zeggen dat jullie partner, ouders of kinderen ook van harte welkom zijn om bij dit heuglijke feit aanwezig te zijn.

3 reacties op “LSG IntelliMagic Kampioen – huldiging zaterdag 21 april

 1. Mooie huldiging vanavond.

  Vanavond werd me duidelijk waar de kracht in schuilt van
  dit team en dit LSG.

  In de eerste plaats een vriendenteam en in de tweede plaats een bestuur dat de (top)schaker snapt.
  De vreugde spat er vanaf. Dit zijn momenten die je moet koesteren en waarvan je pas later herkent hoe zeldzaam mooi ze zijn.

  Nogmaals proficiat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*