LSG IntelliMagic Kampioen – huldiging zaterdag 11 mei

LSG IntelliMagic is opnieuw landskampioen geworden. Een geweldige prestatie die we uiteraard niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.
Graag willen wij zaterdagavond LSG IntelliMagic huldigen voor hun geweldige prestatie.

Komt allen: Zaterdag 11 mei, 20.30 – 22.30 uur, Denksportcentrum, Robijnstraat 4 Leiden.

LSG IntelliMagic versloeg in de achtste en voorlaatste ronde De Stukkenjagers uit Tilburg en bleef op deze wijze 3 matchpunten voor op de concurrentie. Zaterdag 11 mei speelt LSG IntelliMagic de slotronde tegen HMC Den Bosch. Deze wedstrijd vindt plaats in het gemeentehuis van Bloemendaal, samen met alle andere teams uit de Meesterklasse.
Speciaal voor leden die niet hoeven te spelen op 11 mei, organiseren we eind van de middag een rapidtoernooi in het denksportcentrum. LSG 2, 3, 4 en 5 spelen op diezelfde zaterdag een uitwedstrijd. Na afloop van de wedstrijden komen alle teams naar het Denksportcentrum in Leiden, waar wij gezamenlijk de maaltijd nuttigen.
Daarna willen wij LSG IntelliMagic huldigen voor hun geweldige prestatie. Het is natuurlijk leuk als hier zoveel mogelijk leden en oud-leden bij aanwezig zullen zijn. Kortom, komt allen: Zaterdag 21 april, 20.30 – 22.30 uur, Denksportcentrum, Robijnstraat 4 Leiden.

Uiteraard liggen er voor de verstokte schakers onder jullie, borden en stukken klaar. Maar wij willen met nadruk zeggen dat jullie partner, ouders of kinderen ook van harte welkom zijn om bij dit heuglijke feit aanwezig te zijn.

1 reactie op “LSG IntelliMagic Kampioen – huldiging zaterdag 11 mei

  1. Hartelijk gefeliciteerd heren! Heel goed gedaan! Jammer dat wij Geralt en ik) komend weekend niet in Leiden bivakkeren, anders waren we zeker langsgekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*