LSG IntelliMagic genomineerd voor sportploeg van het jaar

LSG IntelliMagic is opnieuw genomineerd voor sportploeg van het jaar. Twee jaar geleden werden wij ook al eens genomineerd; helaas moesten we toen de eer laten aan de waterpolo dames. Vanmiddag werd bekend dat LSG IntelliMagic opnieuw tot de kanshebbers behoort. Dit jaar komt de concurrentie van ZVL-Hawabo (waterpolo) en het Leiden Atletiek Cross team.

De Leidse Sportfederatie heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Leidse sportprijzen 2016. Die worden op 10 februari uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Aalmarktzaal.
Er zijn genomineerden in verschillende categorieën. Voor sportploeg van het jaar komen ZVL-Hawabo (waterpolo), LSG (schaken) en het Leiden Atletiek Cross team in aanmerking. Sportvrouw van het jaar wordt roeister Nicole Beukers, hardloopster Tessa van Schagen of baanwielrenster Laurine van Riessen. Om de titel sportman van het jaar strijden roeier Boudewijn Röell, atleet Noah Schutte en voetballer Randy Wolters.
Ook wordt de beste coach van 2016 gekozen. Het gaat daar tussen roeicoach Nienke van Zijp, waterpolocoach Tim van der Meer en atletiekcoach Martijn de Lange.
De beste aangepaste sporter van 2016 wordt atlete Lucinde Wiersema, rolstoelbasketbalster Evelyn van Leeuwen of para-cyclist Annika van der Meer.
Vanaf zaterdag 14 januari kan er via de website van het Leidsch Dagblad worden gestemd op de publieksprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*