LSG genomineerd voor sportploeg van het jaar

Gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie organiseren jaarlijks de Leidse Sportprijzen voor sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Vorig jaar kreeg LSG al een aanmoedigingsprijs. Dit jaar gaan we op voor de echte titel! De fraaie tweede plaats in de Meesterklasse afgelopen seizoen en het optreden in de Europacup hebben daarbij zeker meegespeeld. Concurrentie is afkomstig van de basketballers van ZZ Leiden en de waterpolo-ers van ZVL.

De uitreiking van de sportprijzen is op 13 februari in de Aalmarktzaal in Leiden. Helaas valt dit samen met de vrijdagavond van ons eigen Noteboomtoernooi. Het bestuur probeert iemand te vinden die ons kan vertegenwoordigen bij de uitreiking.

De genomineerden zijn:

Sportman:
Ricardo van Rhijn
Worthy de Jong
Daan Olivier

Sportvrouw:
Tessa van Schagen
Leonie van Noort
Marie-Anne Frenken

Sportploeg:
LSG
ZZ Leiden
ZVL

6 reacties op “LSG genomineerd voor sportploeg van het jaar

  1. Zie hier wederom dat het kampioenschap en de promotie van LSG 2 van minder waarde wordt voorzien. Geheel onterecht natuurlijk. Ik zeg: Hup waterpolodames!

    • Eh…het persbericht spreekt over de sportploeg “LSG”. Er wordt dus niet een specifiek team vermeld. Hieruit concludeer ik dat de gehele vereniging is genomineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*