LSG Europees kampioen

Afgelopen woensdag was de laatste internationale battle voor LSG (link). Samen met het Zweeds Västerås SK moest worden uitgemaakt wie dit evenement zou gaan winnen.

Als snel bleek dat onze Zweedse vrienden deze avond een sabbatical hadden dus die strijd was snel gestreden. Ik heb ons daarom maar tot Europees kampioen gekroond! De bevestiging staat in elk geval in de chat van de toernooipagina maar de fraaie website (link) is nog niet bijgewerkt.

Het gevecht om de eerste plek deze avond werd een spannende. Wij hadden onze gebruikelijk batterij 2300 spelers en natuurlijk niet te vergeten onze Generaal die het toernooi begon met een rating van boven de 2700. Het gerucht gaat wel dat zijn vriendin af en toe wat influistert maar dan nog een puike prestatie!

Uiteindelijk wisten we op het tandvlees de eerste plek veilig te stellen. Het individuele klassement werd gewonnen door IM Biranidun die slechts 1 halfje moest afstaan en daarmee een TPR van 2739 behaalde:

Groot respect voor de gozer die hem een keer op remise wist te houden!

Onze Generaal werd met 45 punten topscoorder bij ons waarbij het wel zo is dat hij 100% Berserk is gegaan. Hij verloor 3x van Vadim_Galchenko, een zeer sterke speler van het team met die moeilijke lange naam:

Groot respect voor de gozer die gewoon 2 van de 2 keer van deze man wist te winnen!

Het waren 10 mooie weken. Speciale dank gaat uit naar Dustin Bowcott voor de organisatie voor dit mooie evenement! Er is in elk geval 2 weken pauze en daarna zien we verder.

Het was me een grote eer jullie teamleider te zijn!

Boterhoofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*