LSG bekert verder

In de de LSB beker heeft LSG de eerste horde met succes genomen. Tegen Rijnwoude werd met 6,5 – 1,5 gewonnen.

Voor de eerste bekerwedstrijd was een thuiswedstrijd geloot tegen Rijnwoude. Het erg drukke programma in november ( 12: LSG 5 – LSG 4, 19: Zwitsers en 26: Snelschaak) zorgde voor de eerste uitdaging: wanneer te spelen. Dit werd met dank aan Rijnwoude soepel opgelost er werd gewoon op een clubavond bij hun gespeeld.
Op 11 november bestreden Quirinius van Dorp, Erns Gevers, Marcel de Jeu en ondergetekende daardoor in Koudekerk de eerste tegenstander in de LSB-beker. Het speeltempo in die beker is 45 minuten per persoon per partij en er moet zowel met zwart als met wit tegen de tegenstander gespeeld worden. In de eerste turnus hadden we het behoorlijk zwaar. Alleen Ernst kwam tot winst, de overige partijen werden remise.
Gelukkig liep het in de tweede partij bij de meesten makkelijker. Met name Quirinius en Marcel wonnen gedecideerd. Uiteindelijk werd het zelfs 6,5-1,5.
Ik ben overigens benieuwd of Henk van Putten mijn tegenstander nog kent (hint: niet in LSB verband). Je hebt in elk geval de groeten van hem Henk!

Quirinius van Dorp Harro Jansen 1,5-0,5
Ernst Gevers Rob van Leyden 2-0
Folkert Jan Geerstma Cor de Jong 1,5-0,5
Marcel de Jeu Dirk van Ingen Schenau 1,5-0,5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*