LSG 8 klopt ASC 3!

In Alphen begint de victorie! Na een titanenstrijd zegevierden we met 4-2

Het eerste punt werd bijgeschreven door de herboren Julius, die, niet geplaagd door hitteaanvallen, zijn tegenstander de kwaliteit ontnam,vervolgens de pionnen controleerde om tenslotte de felicitaties in ontvangst te nemen. Stanley verraste vriend en vijand door een hoger gekwalificeerde man resoluut het nakijken te geven! Hoe dat precies ging, zal hij dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 met Rudy doornemen, een aanrader!

De derde overwinning mocht ik op onze naam schrijven: na een moeizame opening(sic) werd Fried (mijn opponent) wat onzorgvuldig (en speelde te snel),waardoor ik wat beter in de partij kwam ondanks een flinke tijdsachterstand! Toen Fried net voor de eindspelfase een toren aanbood was het pleit beslecht (remise was hier wel logisch).

John combineerde zich helaas naar een 0 , al had hij zeker remisekansen! Wij namen het hem niet kwalijk, omdat onze chauffeur van dienst was, volgende keer beter!

Ook Puck moest het onderspit delven; ze had na de opening het beste van het spel, maar na stukverlies was het vechten tegen de bierkaai; ze hield het nog lang vol! Dus waren nu alle ogen gericht op Rob, die al remise had aangeboden(wat natuurlijk door zijn gelijkwaardige tegenstander werd afgeslagen, bij  deze stand).  Rob hield het hoofd koel, profiteerde van een foutje en sloeg genadeloos toe, goed gedaan!

Zo konden we goedgemutst aan het bier en het bleef nog lang onrustig in de Ridderhof!

Uw verslaggever, Chris Molsbergen

3 reacties op “LSG 8 klopt ASC 3!

  1. Kleine aanvulling, mijn tegenstander had hele kleine remisekansen. Blijft het feit dat ik me vreselijk verrekend heb, waarvoor nederige excuses. (Het blijft toch een bordpunt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*