LSG 7 verliest van Sassenheim 1

Het 7e heeft het niet kunnen bolwerken bij Sassenheim!! Een 2,5-5,5 nederlaag was op dinsdag het verdict tegen de elite van Sassenheim. Een (treurige)terugblik:

  1. Luuk, met wit,  kwam tekort tegen een schaker die het net even beter zag; positief was wel dat Luuk wat beter uit de opening kwam;
  2. John speelde weer solide,maar kon niets afdwingen:dan maar remise,een redeljik resultaat;
  3. Rob speelde remise in een vooruitgespeelde wedstrijd: dat was een teleurstelling,want na een onduidelijk openingsrepertoire rukte Rob gevaarlijk op: hij stond gewonnen, maar liet zijn tegenstander nog ontsnappen!
  4. Chris(dat ben ik dus) bakte er werkelijk niets van: hij nodigde zijn tegenstander uit tot een dodelijke koningsaanval. En moest opgeven omdat hij anders mat stond: gauw vergeten!
  5. Gregor zorgde voor enig licht in de duisternis. Hij tekende voor de enige overwinning na een combinatie in het gevorderde middenspel; goed gedaan, jongen.
  6. Chiel speelde met zwart een opening, welke hem pionverlies bezorgde; hij bleek taai: verder kwam zijn opponent niet, wat tot remise deed besluiten.
  7. Peter speelde zijn witpartij ook vooruit, helaas zonder succes: na een verwarrende opening, met stukwinst voor Peter ging het helemaal mis.
  8. Stanley, tenslotte, werd in de opening overspeeld: dat moest verkeerd aflopen!

Met twee nederlagen moeten wij vrezen voor degradatie…. Gezien de krachtsverhoudingen in LSB 2A  is dat geen schande!

Bovendien geldt: volgende ronde, nieuwe kansen! Tot vrijdag 16 december, tegen Inter Nos (onder ons gezegd: geen makkie)

Uw verslaggever, Chris Molsbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*