Komende Online Activiteiten LSG

Hier een overzicht van de online schaakactiviteiten van LSG deze week. Weet je niet precies wat dit allemaal betekent of hoe je meedoet? Zie dan deze uitgebreide uitleg van Eric.

Woensdag 24 juni:

Internationale Lichess Teambattle (20:00 – 21:50). https://lichess.org/tournament/1FyYUGLH

Vrijdag 26 juni: GEEN online clubavond

Zondag 28 juni: 

Lichess Teambattle Finale (20:00 – 23:00). De laatste teambattle op zondag, dus doe allemaal mee! https://lichess.org/tournament/JPqrtnp9

5 reacties op “Komende Online Activiteiten LSG

 1. Voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen:
  Voor komende zaterdag staat de eerste echte interland op de rol met het team NL Maxjananish: lichess.org/tournament/6KIMdb1F
  Het is zaterdag 19:30-20:50. Deze interlands worden maar 1x per maand gespeeld, de volgende zal ergens in juli zijn.

  Lid worden van team Maxjananish en je kan meedoen

  hoi, Marcel

 2. Linda,

  ik ben niet Arthur, maar toch: zie `Uitslagen 19 juni Online’.

  Er komen steeds minder mensen erop af, nu de `lockdown’ is beeindigt. Dus ik neem aan er volgd nu de `zomerslaap’ van LSG, zoals ieder jaar, en dan verder in Leiden met wat minder mensen uit risicogroepen.

  Het lijkt mij dat het gebruik van het DSC voor uuren qua ventilatie goed `geschickt’ voor een kleine uitbraak, als er maar een besmette rondloopt.

  Gewoon geluk, dat in Maart tegen Delft etc niets is gebeurd: diagonal tegenover mij zat er iemand, die heel erg verkouden was, zeker incl. koorts. Ik vond het heel erg onprettig, en zie een herhaling van zo iets voorlopig niet zitten.

 3. Denksportcentrum is idd geen al te goede plek om te schaken maar schaken in de buitenlucht bv een kroegloperstoernooi moet toch wel te organiseren zijn nu bijna alles weer wordt toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*