KNSB bekerwedstrijd

Vanavond spelen in het denksport centrum de meesterklasse teams LSG IntelliMagic en Kennemer Combinatie tegen elkaar in het kader van de KNSB bekercompetitie.
Zo een topwedstrijd vraagt om extra aandacht. Het plan is dan ook om de vier partijen vanavond live op de site te brengen. Hopelijk gaat dit lukken:

LSG Intellimagic – Kennemer Combinatie

2-2 In de gewone cyclus en vervolgens 2-2 snelschaken. Omdat dan bord 4 uit de gewone wedstrijd afvalt helaas uitgeschakeld. In snelschaken verloren Rudy en Jan. Beide stonden beter en Rudy zelfs totaal gewonnen, maar dat telt helaas niet…………

8 reacties op “KNSB bekerwedstrijd

  1. Leuke actie. Worden er dan voor de kijkers ook voorwaarden gesteld om de zetten niet te mogen door te geven aan chess24 en chessbomb?

  2. Kijkers kunnen bij alle schaakwedstrijden veel, één ding mogen ze echter niet : zich met de partij bemoeien. Voor zover mij bekend is dan de gebruikelijke actie verwijdering uit de zaal (in dit geval het DSC). Over schade voor club en spelers zwijg ik dan nog maar.
    Overigens waren bij het Noteboomtoernooi de partijen ook niet alleen op de LSG-site, maar tevens via chessdom, schaaksite, e.a. te volgen. Lijkt mij alleen maar reclame voor het schaken, vooral als het om goede en vooral boeiende partijen gaat.
    Er zijn trouwens al clubs die hun competitiewedstrijden live brengen (o.a. En Passant)

  3. Leuk dat het live te volgen is. Vooral omdat ik vanavond zelf niet aanwezig kan zijn… Vanaf deze plaats daarom veel succes mannen, op naar een plaats bij de laatste 8!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*