Klussen in het DSC

Elk jaar is er een klus(mid)dag in het Denksportcentrum. Met wat hulp van de leden van de diverse verenigingen die gebruik maken van het DSC worden dan wat onderhoudswerkzaamheden verricht. Dat dat geen straf en ook geen overbodige luxe is blijkt uit onderstaand verslag van Olivier Huizer.
Vrijdag was de jaarlijkse klusmiddag in ons Denksportcentrum. Het werd een mooie dag!
Het begon met een hartelijk welkom door Jan Bey en Maaike Valkenburg. DSL bestuurslid technische zaken Wim v/d Berg had een lijst met 20 punten die varieerden van het smeren van de deurscharnieren tot het verwijderen van complete lantaarnpalen.
Naast LSG-ers waren er ook vertegenwoordigers van andere verenigingen aan de slag.
Zelf heb ik heb hartstikke leuk samengewerkt met Paul Otto die twee gouden handjes blijkt te hebben. Bouten waar geen sterveling beweging in zou krijgen werden met hamer en beitel vakkundig uit het steen getrokken en ook de deurdranger liep in een mum van tijd weer gesmeerd.
Dankzij de zorg van Henk zijn alle tafels en stoelen weer veilig en Michiel heeft met een ijzerzaag de fietsenstalling van klimop bevrijd.
De klusdag viel samen met de jaarmarkt waar LSG zich ook presenteerde. Zodoende kwamen in het denksportcentrum nog meer LSG-ers voorbij, waaronder Rob maar ik kon niet zien of die nou voor het klussen of de jaarmarkt kwam want ik zat toen de binnenkant van de wijnkoeler te poetsen.
Hoogtepuntje was het reinigen van de trespa betimmering om ons gebouw, dat ging van een leien dakje, kijk maar naar de foto’s

Lekker gewerkt!
Olivier Huizer

1 reactie op “Klussen in het DSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*