Kampioensgroepvideo nr 4: de jongereneditie

Het is een discussie die vaak terugkomt in de app van LSG 2: is ons team wel futureproof? Geen wonder, de laatste jaren zijn er weinig spelers bijgekomen, en veel van de vaste jongens zijn de 50 inmiddels gepasseerd. Dit kan niet langer, vinden de twintigers en dertigers. Het wordt tijd voor verjonging.

Verjonging. Ik denk zelf aan een interimmanager met afslanktargets die al die 50-plussers gaat uitleggen waar ze zichzelf over 3 maanden moeten zien. En natuurlijk aan LSG-scouts die de regio nauwgezet uitkammen: van examenfeesten en studentencafé’s tot klimrekken en ballenbaden. Op zoek naar nieuwe leden voor het nieuwe team.

Video
Maar verjonging betekent ook: onboarding. Want voelen die jongens en meisjes zich bij ons wel thuis? Daarom heeft het bestuur me verzocht om de video’s over de kampioensgroep beter op die jongeren af te stemmen. Minder stoffige analyses, meer emotie. En met een muzikale omlijsting die aansluit op de huidige tijdgeest.

Vandaar hier een beschouwing van de partij Willem van Briemen – Arthur Pijpers uit de vijfde ronde van de kampioensgroep:

Tot zover. Misschien maak ik nog een versie voor 12-plussers waarin ik net wat dieper op de zaken in ga. Geef maar aan of je hier behoefte aan hebt.

 

 

3 reacties op “Kampioensgroepvideo nr 4: de jongereneditie

  1. Ik zat van de week al te denken waar blijft dat verslag?!

    Ik was dan ook blij verrast met de jongerenversie maar hij is wat aan de korte kant voor deze krasse knar

  2. Heel goed idee Peter!! De boodschap is helder. We zoeken nog assistentie op de ELCID markt op 12 augustus; ik hoop dat we daar onze slag kunnen slaan. Doe je mee?

  3. De muziek vind ik nog een beetje tam. Misschien wat extra inspiratie opdoen bij Defqon.1 (27-30 juni dit jaar). Maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar de stelling waarin de zet Pf5.zo opvallend/geweldig was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*