Simultaan voor de jeugd

In het weekend van 13 tot en met 15 februari vindt het 75ste Noteboomtoernooi plaats. Dit toernooi wordt elk jaar door LSG georganiseerd. En omdat het de 75ste keer is, zijn er nu allemaal extra onderdelen. Zo is er op de zondagochtend een simultaan voor de jeugd.
simultaan_anne
Je speelt dan met heel veel andere kinderen tegen één hele sterke schaker die steeds langs het bord loopt en snel een zet doet.

LSG is ontzettend trots dat we twee hele jonge, leuke, sterke spelers hebben gevonden: Anne Haast en Jorden van Foreest.
jorden_en_anne
De 15-jarige Jorden van Foreest werd in 2013 Europees jeugdkampioen en behoort tot de sterkste spelers in zijn leeftijdscategorie. De 21-jarige Anne Haast is een vaste waarde in het Nederlandse damesteam en in 2014 werd zij kampioen van Nederland. Op de toernooisite stellen beiden zich aan je voor.

Deelname aan de simultaan is gratis. Alle kinderen zijn welkom; je hoeft niet lid te zijn van een schaakvereniging. Kinderen dienen wel vooraf te worden aangemeld via het formulier op de toernooisite. De aanmelding mag gebeuren door ouder of voogd, (schaak)meester of juf, opa of oma. Uiteraard krijgen alle deelnemers een herinnering.

Natuurlijk hopen we dat alle leden van LSG Jeugd meedoen. En als je een vriendje of vriendinnetje wilt meenemen kan dat natuurlijk ook!