Jeugdcommissie

Op de clubavonden zul je vrijwel altijd dezelfde gezichten zien. LSG garandeert dat er op de clubavonden twee vaste begeleiders zijn. Daarnaast zijn er leden van LSG die bewezen ervaring hebben in het geven van schaakles. Omdat LSG zo’n grote vereniging is, is beschikbaarheid van goede schaakdocenten niet het vraagstuk. Van belang is vooral continuïteit en herkenbaarheid. Dat bieden wij met de twee vaste begeleiders. Indien de club doorgroeit zullen er meer vaste begeleiders komen.

Wij vinden het goed dat de ouders weten dat de jeugdleider, trainers en begeleiders aan de voorzitter van LSG een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben overlegd.

Jeugdleider:
Rob Uittenbogaard
lsg-jeugd [at] lsg-leiden.nl
06-20058162

Trainers en begeleiders:

Rob Uittenbogaard
Chris Molsbergen
Eelco Kuipers
Henk van der Scheer
Steven den Hollander
Ilya Sagida
Wim Zwinkels (vaste invalkracht)

LSG Jeugd is de jeugdafdeling van het Leidsch Schaakgenootschap. De namen en contactgegevens van de leden van het bestuur vind je op de website van LSG.

2 reacties op “Jeugdcommissie
 1. Milou Floor schreef:

  Beste Rob Uittenbogaard,

  Jan Bey heeft mij naar u doorverwezen.

  Ik ben werkzaam bij Wonderland Kinderopvang. Wij organiseren geregeld in samenwerking met externen workshops voor onze BSO-kinderen. De workshops die wij organiseren bestaan meestal uit 4 middagen op een maandag, dinsdag of donderdag van 16:00 uur tot 17:00 uur. De workshops zijn een uitstapje voor onze kinderen; we gaan met een groep van maximaal 10 kinderen op bezoek bij een instelling.

  Op dit moment ben ik bezig met het inventariseren van mogelijke workshops voor 2015. Graag wil ik weten of u in een samenwerking geïnteresseerd bent en wat de mogelijkheden hierin zijn?

  Met vriendelijke groet,

  Milou Floor
  Pedagogisch Medewerker Wonderland Kinderopvang

  Haagse Schouwweg
  2332 KG Leiden
  Tel: 085-2733447
  http://www.wonderlandkinderopvang.nl

 2. rob uittenbogaard schreef:

  Beste Milou, ik neem telefonisch kontakt met je op over bovenstaande!
  Rob Uittenbogaard
  Jeugdleider LSG
  tel.06 20058162
  E-mail: rob.uittenbogaard@tiscali.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*