LSG 1 wederom verkozen tot sportploeg van het jaar: nu van 2018!!!

Afgelopen vrijdag 8 februari 2019 vonden de Leidse verkiezingen Sportvrouw, Sportman en Sportploeg van het Jaar 2018 plaats in de Stadsgehoorzaal in Leiden.LSG 1 werd begin vorig jaar uitverkoren tot beste Leidse Sportploeg van het Jaar 2017: e.e.a. op basis 2e plaats KNSB-competitie en prima resultaten in de Europa-Cup. In het Jaar 2018 wist LSG 1 aan het eind van het seizoen 2017/2018 voor het eerst in haar geschiedenis het Landskampioenschap te behalen. Om dit heuglijke feit nog eens her te beleven laten we nog even wat vrolijke kiekjes zien.

LSG 1: Kampioen van Nederland seizoen 2017/2018; rechts beneden meester Edwin van Stap 3/3+

 

met beker en kampioenschalen                                                                                                                                                                                     

In de jury zaten oudschaatser Jeroen Straathof en oudvoetballer Wim Rijsbergen. Zij waren unaniem van oordeel dat de schaaksport als volwaardig moest worden gezien:

beste Leidse Sportploeg van het Jaar 2018: LSG 1.

 

huidig team LSG 1 seizoen 2018/2019 met cheque

v.l.n.r.: Staand: Casper Schoppen, Arthur Pijpers, Martin Roobol, Predrag Nikolic en Jelmer Jens; Gehurkt: Mark van der Werf, Edwin van Haastert, Jan Willem de Jong en Michiel Bosman.

De kinderen/ouders/trainerstaf van LSG-Jeugdafdeling feliciteren LSG 1 met deze uitverkiezing van Sportploeg van het Jaar 2018!!! Jullie zijn een inspirerend voorbeeld voor onze Jeugd!!!

( zie ook verslag omtrent deze verkiezingen op de senioren site).

 

Groeten/meester Rob