Kaya pakt 2e prijs tijdens Grand Prix Leiderdorp

Op zaterdag 19 november 2022 organiseerde SV Leiderdorp namens de Leidse Bond de 3e Grand Prix van dit seizoen.

Er waren uiteindelijk ruim 120 deelnemers. Hiervan 5 dappere krijgers namens LSG Jeugd.

In Groep 3 nam Kaya de honneurs waar.

Kaya voor aanvang Ronde 1. In een Groep van 7 knokt hij zich naar een gedeelde 2e/3e plaats. Op basis van nadere berekening krijgt hij plaats 2 toegewezen! Weer ontzettend goed gespeeld Kaya.

Kaya op het podium met zijn fraaie 2e plaats

Dan zakken we een flink stuk af naar Groep 11.

Hier deed Joep mee.

altijd vrolijke Joep

Dit keer niet op het podium. Maar altijd fijn om te zien hoe enthousiast jouw spel is. Tip: neem iets meer jouw tijd om de zetten van de tegenstander te beoordelen.

Alexander speelt in Groep 12. Ook zo’n enthousiasteling. Nog niet zo lang lid en nu al jouw debuut op een GP. Je bent een echte sportfreak; ’s ochtends had je al hard gelopen en na de GP gelijk door naar het zwembad. Met 3,5 punt uit 7 deed je nog mee voor de 3e plaats. Na onderlinge berekening werd het de 4e plek. Jouw tijd zit er nog aan te komen.

Alexander zit te wachten op de start van Ronde 1

In diezelfde Groep zat ook Alex.

Alex klaar voor de strijd

Na een iet wat mindere start blijf je volharden en dat loont: 2 fraaie overwinningen tot slot! Je hebt aangetoond doorzettingsvermogen te bezitten. Prima gedaan Alex!!!

En dan als laatste Lucas. Vorige GP winnaar in Groep 16. Nu al opgeschoven naar Groep 13. Met een bliksemstart van 4 uit 4 waren de verwachtingen gespannen. Helaas volgden 3 verliespartijen.

Hiermee kwam Lucas op een gedeelde 3e/4e/5e plaats. Na nadere berekening werd het plek 4. Toch kan je weer terugzien op een geslaagd toernooi hoor!

Dank aan Lo van Osch met zijn Team voor de goede organisatie.

Jullie kunnen de standen nalezen op: www.leisb.nl onder Jeugd en Grand Prix.

Groeten,

meesters Henk/Rob