geen remises bij interne LSG Jeugd

Op dinsdag 15 september 2020 was het weer clubavond LSG. De opkomst was vanwege diverse absenties matig te noemen. Enkele spelers moesten b.v. op schoolkamp!

Meesters Chris en Rob hebben extra aandacht kunnen geven aan Owen en Saleh in Stap 2+. Zo kreeg Owen de 3 gouden regels te verwerken en de notatie werd met hem doorgesproken.

In Stap 3+ geeft meester Eelco aan dat hij Hoofdstuk 1 “Röntgen” heeft afgemaakt. Blz 4 dient als huiswerk.

KuoKuo

Voorafgaand aan de interne kreeg KuoKuo zijn 2e prijs van Stap 3+ (2e helft), welke nog op hem te wachten stond! Iedereen ging er vol tegen aan. De spelers stonden elkaar geen remises toe.

Owen tegen Diana

Saleh (L)-Jonas : pittig duel, Jonas greep de zege

KuoKuo (L)- Baruch: 1-0

veel schaakplezier bij Leon (L)-Lucas

Elyas (L)-meester Chris

Meester Chris ging vol uit en ontmoette de schaakkracht van de “kleine” Elyas. Ondanks zware weerstand dolf meester Chris het onderspit! Prima gedaan Elyas.

Salah (L)-Davit. Laatstgenoemde haalde het punt binnen.

1e helft interne LSG jeugd seizoen 2020-2021

Results of Round 2

Bd White Black Results
1 Baruch van Rijn KuoKuo Li 0 – 1
2 Jonas Tolenaar Saleh Tleis 1 – 0
3 Owen Hoogewerf Diana Chitimia 0 – 1
4 Davit Hovsepyan Salah Tleis 1 – 0
5 Lucas Hoogeveen Leon Beck 1 – 0

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen is het viertal van LSG/E 3e geworden op het kampioenschap van de Leidse Schaakbond en is het gerechtigd om deel te nemen aan het NK (Halve Finale) te Rotterdam op zaterdag 3 oktober. Komende zaterdag kan minimaal 1 LSG/D-team zich in de D-klasse kwalificeren voor de Halve Finale NK op 7 november te Papendrecht.

 

Groeten/meester Rob