Deelnemerslijst Ouder-kind toernooi

De herinneringsmail wat betreft  het ouder-kind toernooi (5 juli) heeft geleid tot heel wat nieuwe aanmeldingen. De teller staat momenteel op 12; hopelijk volgen er snel meer!

Klik op ‘lees meer’ voor de deelnemerslijst en een uitleg over het ouder-kind toernooi.

Deelnemerslijst:

Elliot + vader

Lucas + vader

Baruch + vader en/of moeder

Sander + moeder

Jasper + vader of jeugdtrainer LSG

Tijmen + vader of jeugdtrainer LSG

David + vader

Lorelai + jeugdtrainer LSG (John Kettenis)

Jonas + opa

Lina + broer

Thijmen + vader

Jakob + vader

 

 

Aankondiging Ouder-kind toernooi:

Nu volgt een korte uitleg over het Ouder-kind toernooi.

Het Ouder-kind toernooi houdt in dat een jeugdlid samen met een volwassene in een team speelt. Deze volwassene mag in principe iedereen zijn: het is natuurlijk leuk als een jeugdlid samen met een van beide ouders speelt, maar dit is geenszins verplicht. Uw kind kan bijvoorbeeld ook spelen met een opa, oma, buurman enz enz. Hierbij is het wel van belang dat de volwassene enige basiskennis heeft wat betreft het schaken. Kunt u niemand vinden om samen met uw kind te spelen en wil hij/zij toch graag meedoen dan kan dat uiteraard! Wij hebben, weliswaar beperkt, een aantal vrijwilligers klaarstaan!

Er wordt gespeeld op twee borden per team waarbij de kinderen het opnemen tegen de kinderen en de volwassenen tegen de volwassen. Het aantal rondes zal tussen de 3 en de 6 liggen, dit is afhankelijk van het feit hoelang iedere ronde duurt. Tijdens deze avond zullen wij verder zorgen voor een drankje en een hapje!

Aanmelden op 5 juli zelf is mogelijk (mits voor 18:20 uur!) maar om de snelheid erin te houden vragen wij u, indien mogelijk, u van te voren aan te melden door een mailtje te sturen naar justinsenders@hotmail.com. Een aanmelding moet de naam van het jeugdlid en de relatie van de volwassene tot het jeugdlid bevatten (bijv. Ouder/Opa/Buurman enz.). Te zijner tijd zal een deelnemerslijst op onze jeugdsite (lsg-leiden.nl/jeugd/) worden geplaatst.

Na afloop van het ouder-kind toernooi, zo rond de klok van 19.45 uur, zullen er diploma’s en bekers worden uitgereikt. Neemt u dus allemaal uw foto-toestel mee om deze heugelijke avond vast te leggen!

Doet u zelf niet mee, maar vindt u het toch leuk om te komen kijken dan bent u uiteraard van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,

Namens de jeugdcommissie,

Justin Senders