1e Sinterklaasavond-special!

Wat hebben we het leuk gehad tijdens de eerste sinterklaasavond-special! Geen les deze keer, maar een spelletjesavond vol lekkere prijzen.

Als eerste hebben we twee nieuwe gezichten verwelkomd, die een avondje mee kwamen kijken: Tiffany en Daniek. Daarna hebben we een paar oefeningen gemaakt in het werkboek. Na de oefeningen zijn we gelijk begonnen met allemaal verschillende schaakspelletjes waar je punten mee kon verdienen. Ik zag al snel dat Tiffany en Daniek prima konden schaken, dus die hebben ook met de spelletjes meegedaan!

De winnares van de 1e Sinterklaas-special

De winnares van de 1e Sinterklaas-special


En aan het einde van de spelletjesavond was er een prijsuitreiking. Degenen met de meeste punten kregen een prijs. Er waren genoeg snoepprijsjes te verdienen en dat wist iedereen maar al te goed! De einduitslag was enigszins verrassend omdat een van de nieuwkomers op de tweede plek was geeindigd! Daniek deed het ontzettend goed en had 11 punten verdiend. Talitha was knap derde geworden met 10 punten. En de onbetwiste winnaar was Lina, die in de laatste ronde alle pionnen wist te winnen van haar broertje en daarmee op 14 punten kwam! Zo te zien was je erg blij met de enorme zak snoep Lina, hartstikke leuk!

Volgende week is er weer gewoon les, we gaan het dan hebben over het schaak zetten van de koning. Ik heb er veel zin in, jullie hopelijk ook!

Gerrie, jeugdtrainer