IntelliMagic officieel sponsor van het Leidsch Schaakgenootschap

LSG is een meerjarige sponsorovereenkomst aangegaan met IntelliMagic, een Nederlands softwarebedrijf met haar hoofdkantoor in de Latijnse School in het hartje van Leiden.
Ons eerste team speelt al twintig jaar vrijwel onafgebroken in de Meesterklasse. Het bestuur is van mening dat de sterkste spelers van LSG in de Meesterklasse thuishoren. Om deze reden heeft LSG twee jaar geleden grootmeester Predrag Nikolić aangetrokken als speler/trainer. Onder aanvoering van Predrag kan LSG 1 zich met de beste teams van Nederland meten.

Het sponsorschap van IntelliMagic stelt LSG in staat om Predrag Nikolić voor langere tijd aan zich te binden. Bovendien heeft LSG met Predrag ook jonge en talentvolle schakers, die naar Leiden komen om te studeren of te werken, veel te bieden. IntelliMagic wil met deze sponsoring haar bekendheid als werkgever vergroten. Vanaf volgend seizoen zal ons eerste team de naam “LSG IntelliMagic” gaan dragen.

Els Das, directeur van IntelliMagic: “Wij vinden schaken een prachtige denksport, waarbij wetenschap, intelligentie en kunst worden gecombineerd. Dit zijn ook precies de ingrediënten die voor IntelliMagic belangrijk zijn bij de softwareontwikkeling. Onze werknemers zijn intelligente mensen met een academische opleiding in een bètavak, die beschikken over een goed inschattingsvermogen.”
“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met LSG ten tijde van onze sponsoring van het 75ste Noteboomtoernooi afgelopen februari. We wilden deze relatie graag op een duurzame manier voortzetten, zodat wij ons verder kunnen bekendmaken als inspirerende werkgever in hartje Leiden voor intelligente academici die een uitdagende baan zoeken binnen de softwareontwikkeling.”

Wil je meer weten over IntelliMagic, klik dan hier.

5 reacties op “IntelliMagic officieel sponsor van het Leidsch Schaakgenootschap

  • Hoi Daan,
   Dank voor je positieve reactie! Wij zijn blij dat we jullie eerste team mogen sponsoren.
   Hartelijke groet,
   Els Das
   Directeur IntelliMagic

 1. Wat een geweldig bericht! Het is mooi dat er bedrijven zijn die durf hebben, kansen zien en op deze wijze invulling geven aan verantwoord ondernemen. Ik hoop op vele jaren mooie samenwerking en natuurlijk een paar briljante schakers die dadelijk bij deze sponsor werken en hen innovaties biedt die haar klanten voor nog langer bindt!

 2. Als secretaris van LSG eind jaren 80/ begin 90 was ik tegen een betaalde regeling voor het eerste team.
  De eerste reden was dat ik bang was voor een leegloop van niet betaalde spelers(veel verenigingen hadden dat al meegemaakt).
  De tweede reden was de naamsverandering die de sponsor (terecht?) zou eisen.
  De eerste reden was niet terecht, zoals later met John vd Wiel en Pedrag Nicolic, zou blijken en voor de tweede reden is nu een goed alternatief gevonden. Ik ben hier zeer content mee.
  Bestuur en bedrijf verdienen een pluim.
  Groeten John Kettenis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*