Harro Weiland 65 jaar lid van LSG

Het was al even genoemd in het vorige artikel … op vrijdag 13 januari was er bij de start van de ronde speciale aandacht voor een bijzonder feit: Harro Weiland was die dag op de kop af 65 jaar lid van LSG. De meeste schakers in de zaal hadden nog niet eens die leeftijd bereikt, laat staan een dergelijke lidmaatschapsduur. Hoewel Harro de laatste jaren wat meer actief is bij een andere schaakvereniging, SC Oegstgeest ’80, zien we hem regelmatig in het jaar bij LSG buurten en heel af en toe een partij spelen. Mogelijk spreek ik namens meer mensen: velen hopen dat als zij de gezegende leeftijd van Harro bereiken dat ze nog net zo actief in het (schaak)leven staan! Want Harro speelt nog steeds op een stevig niveau, petje af! In de bijlage treft u nog een paar mooie sfeerbeelden aan, gemaakt door topfotograaf Rob Uittenbogaard, bekend van zijn foto’s van vakanties.

 

En tot slot, wie Harro Weiland zegt, zegt natuurlijk in 1 adem de onovertroffen vierkamp tussen Spassky, Botwinnik, Larsen en Donner! Daar was Harro indertijd de grote drijvende kracht van.

 

 

2 reacties op “Harro Weiland 65 jaar lid van LSG

  1. Harro is eveneens al jaren een motiverende kracht voor het Leiden Chess Tournament! Van harte gefeliciteerd Harro met deze Leidse schaakmijlpaal..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*