Grote finale teambattle op zondag 27 december

Komende zondag, 27 december, is de grote finale van de teambattles. Schaakstad Apeldoorn en de Amsterdam Berserkers zijn terug. Daarnaast zullen ook Paul Keres en Sas van Gent sterk opkomen. Met een uur extra in de hoofdgroep wordt het een ware uitputtingsslag. Goed om die extra kilootjes van het Kerstdiner te verbranden.Het 2e team werd afgelopen week 5e in de 2e klasse. Er deden deze keer 12 LSG-ers mee. Het 1e team werd afgelopen zondag opnieuw 1e in de hoofdgroep. Er speelden 17 LSG-ers mee. Van de 12 battles wisten wij er maar liefst 7 te winnen! Paul Keres en HWP Sas van Gent wonnen twee keer en de Amsterdam Berserkers een keer. Apeldoorn nog niet, maar met een wildcard voor de finale… ze zijn ertoe in staat om alsnog met de overwinning aan de haal te gaan!
In de hoofdgroep is het 3 uur lang bikkelen voor elk puntje. Het tweede team speelt net als anders, 2 uur; daarna kunnen zij nog een uurtje kijken bij de hoofdgroep.

 • Tijdstip: zondagavond, 20:00-23:00 uur (LSG 2 tot 22:00 uur)
 • Vorm: Arena
 • Speeltempo: Snelschaken met 3 minuten + 2 seconden increment

Team 1

 1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
 2. Meld je aan bij team LSG.
 3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

Team 2

 1. Heb je nog geen account op Lichess? Maak hem aan op Lichess.
 2. Meld je aan bij team LSG 2.
 3. Klik op het toernooi en meld je aan via de “neem deel” knop.

 Zoom voor, tijdens en na afloop

Om het echte teamgevoel aan te wakkeren – of gewoon om even bij te kletsen – stelt Eelco zijn Zoom beschikbaar, voor, tijdens en na afloop van de teambattle; zie mail voor de link.

We vinden het leuk als je meedoet. Laten we er met elkaar iets moois van maken!

4 reacties op “Grote finale teambattle op zondag 27 december

 1. Er hebben zich inmiddels 45 mensen aangemeld; van wie 26 met 2300+ en 16 met 2400+. Velen zullen nog volgen, maar… waar zijn alle LSG-ers?

 2. Kom op mensen. Noteboom: 24 uur schaken in 48 uur. Oliebollen: 8 uur achtereen vluggeren. Een gewoon KNSB duel: 4-5 uur ploeteren. Dus eenmalig 3 uur ipv 2 uurtjes als “Grote Finale” knallen, dat kan toch prima!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*