Fotograaf / apparatuur gezocht

Beste LSG-er, of geïnteresseerde lezer,
Het 75e Noteboomtoernooi belooft een prachtig evenement te worden. Hierbij hoort een uitstekende kwaliteit van de foto’s, zodat we tijdens het 100-jarig jubileum kunnen terugblikken op mooie momenten… We hebben een fantastische groep enthousiaste vrijwilligers die hun steentje op divers gebied bijdragen, maar een goede fotograaf zit hier helaas niet tussen (met alle respect voor het werk dat in voorgaande jaren is geleverd, uiteraard…).
De organisatie is daarom op zoek naar goede fotoapparatuur, en bij voorkeur naar iemand die hier goed mee om kan en wil gaan. Lijkt het je leuk om een rol als toernooifotograaf te vervullen, laat het ons dan even weten. Mocht je een kwalitatief uitstekend toestel hebben, of kunnen regelen, maar ben je verhinderd om het (hele) weekend aanwezig te zijn, meld dit dan ook aan de organisatie (Rudy van Wessel / Raoul van Ketel). Alle tips zijn meer dan welkom. Alvast bedankt!

1 reactie op “Fotograaf / apparatuur gezocht

  1. Hallo,
    Ik ben Dyo Pieplenbosch, student aan de fotovakschool waar ik de deeltijd-vakopleiding volg. Ik ben nieuwsgierig naar de planning en de mogelijkheden rondom dit toernooi. Ik heb begrepen dat het een driedaags toernooi is met op Donderdag de opening. Wat wordt er verwacht van de fotograaf en wat zijn de benefits gedurende die dagen. Als er een mogelijkheid is om het met meerdere mensen te doen heb ik ook interesse voor een gedeelte. Mijn website is in de maak maar misschien nog voor het toernooi beschikbaar. Ter info: Ik heet Dyo met een o op het eind maar ik ben een vrouw en misschien niet geheel onbelangrijk, ik ken wat leden binnen uw vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*